Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Skandinaviskt TETRA-seminarium i Oslo

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2012-08-30 kl. 14:37
Den 16-17 oktober anordnas ett skandinaviskt TETRA-seminarium på Clarion Hotel Oslo Airport. Seminariet vänder sig till användare av Rakel och andra kommunikationssystem som bygger på tetratekniken. Arrangör är TETRA-forum Norge.

Bland annat kommer Ulf Rohdin, från MSB:s Rakelverksamhet att prata om Sveriges erfarenheter, om Rakels utveckling och affärsmodell.

Om Tetra

TETRA, Terrestrial Trunked Radio, är en internationell teknisk standard. Många länder i Europa och även i övriga världen använder kommunikationssystem som bygger på Tetrateknik inom verksamheter som arbetar med skydd och säkerhet. Samtliga länder i Skandinavien och Finland använder Tetrateknik.
 
 
 
Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se