Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Samverkan med Rakel i Kalmar – exempel på samverkansanalyser

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2012-11-09 kl. 16:37
Kalmar län har gjort regionala samverkansanalyser som är anpassade till de nya nationella riktlinjerna för samverkan med Rakel som gäller från och med 2013. Nu finns exemplen publicerade på msb.se.
Kalmar har dokumenterat sina regionala samverkansanalyser och de talgrupper och samverkanstalgrupper som ska användas för kommunal ledning i länet. Utifrån deras arbete finns nu möjlighet för andra län att kopiera lösningar.

Om regional samverkansanalys

En samverkansanalys genomförs i samråd med berörda myndigheter och organisationer som man har behov av att samverka med. I arbetet ingår det även att analysera hur denna samverkan ska genomföras.
 
I analysarbetet tittar man på både samverkan i det dagliga arbetet men även på hur samverkan ska genomföras vid extraordinära händelser. Detta för bland annat identifiering och utveckling av Rakelabonnenter och talgrupper.
 
 
 
Kontakt:
Christer Wiklund Christer.Wiklund@msb.se