Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Rakelhandboken för dig som vill veta hur Rakel fungerar och används

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2012-09-24 kl. 10:27
Hur fungerar Rakel? Hur används Rakel? Handboken i Rakel ger dig och din organisation information för att använda Rakelsystemet på ett effektivt sätt i olika situationer.
Bild på RakelhandbokenBoken ger konkreta exempel på Rakelanvändning i vardag och kris och sätter Rakel i ett större sammanhang - Sveriges system för krisberedskap.
 
Handboken kan fungera som en handledning för dig som är Rakelanvändare, men också för dig som är utbildare. Den kan användas som utbildningsmaterial där man kan välja ut kapitel för olika delar i en utbildning, eller som grund för att skapa eget organisationsspecifikt material.
 
 
Kontakt:
Gunilla Georgsson Gunilla.Georgsson@msb.se