Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Bild från förra årets Rakeldag med MSB:s generaldirektör Helena Lindberg som invigningstalare och Rickard Olsson som moderator

Rakeldagen 2017 blir den 5 oktober – boka datumet nu!

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-02-01 kl. 14:30 | Uppdaterad:2017-02-01 kl. 14:40
Förra årets Rakeldag var den mest välbesökta hittills, närmare 850 personer deltog vilket gör det till ett av MSB:s största årliga evenemang. Hela 96 procent angav i utvärderingen att de ville komma till nästa Rakeldag.

Utvärderingen visade att det finns mycket som besökarna uppskattar med dagen, men vi kommer att satsa på att förbättra det som är mindre uppskattat, och tar gärna emot förslag på föreläsare och seminarieämnen.

Samma lokal men med förbättringar

Liksom tidigare år kommer vi att hålla till i annexet till Stockholmsmässan i Älvsjö. Många har kommenterat att det har varit trångt och bullrigt. Vi kommer att göra vissa ändringar så att det ska bli mer plats att röra sig på i pauserna och bättre ljudnivå.

Tema eller spår?

I utvärderingen var det en klar majoritet som önskade samverkan som ett tema. Andra vanliga ämnen som efterfrågas kan delas in i teknik, metodik och framtidsutveckling. Det ska gärna framgå vilken nivå det är på seminariet, om det berör någon som är van – eller ovana – användare.

Några har påtalat att det har varit svårt att välja seminarier för att det har varit så många man vill besöka. Det kan låta som ett angenämt bekymmer men vi kommer att satsa på att ha färre seminarier som upprepas under dagen – så att man får större chans att gå på de seminarier man vill.

Tema och seminarieprogram kommer att bli klart före sommaren.

Lämna gärna förslag på föreläsare

 Sänd en e-post till rakeldagen@msb.se med förslag på seminarier och ämnen, gärna även bra föreläsare.

 

Länk till Rakeldagen i kalendariet


Läs alla nyheter om Rakel

Läs mer om Rakel

Kontakt:
Gunilla Georgsson Gunilla.Georgsson@msb.se