Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Rakel uppgraderas – håll utkik efter viktig driftinformation i WIS

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2013-09-10 kl. 16:00
Rakel uppgraderas under hösten. Uppgraderingarna innebär bland annat rättningar, förbättringar och förberedelser för ny funktionalitet i Rakel. För att ta del av viktig driftinformation om Rakel om hur ditt område påverkas av uppgraderingarna, se till att ha en fungerande inloggning till WIS och att prenumerera på driftinformation till din e-post eller mobiltelefon.

Så här får du tillgång till WIS

Alla aktörer som har Rakel har rätt till att få driftinformation via WIS. Har din organisation inte tillgång till WIS kan ni registrera er som en ny aktör i WIS genom att fylla i nedanstående formulär.

Registrera dig som ny aktör i WIS 

Så här kommer du igång

Logga in via adressen: http://www.swis.se

Logga in med ditt användarnamn och lösenord som du fått via e-post.

När du loggat in i WIS, börjar du med att:

  • Ställa in Rakel driftinformation på din startsida
  • Ställa in så att du får e-post/sms om uppdaterad driftinformation

Instruktioner för hur du gör detta hittar du i manualen Instruktion för Rakel driftinformation i WIS som finns på adressen utb.swis.se och på MSB:s webbplats. Instruktionerna hittar du även när du i inloggad i WIS under länken Hjälp om WIS.

Dygnet runt-support

Supporten för WIS är öppen dygnet runt alla dagar. Vid brådskande ärenden utanför kontorstid är ett telefonsamtal det snabbaste sättet att komma i kontakt med oss.

Telefon: 010-240 4300
E-post: wis@MSB.se

Mer information om WIS

Introduktionssvideo och kom-igång-information till WIS 2

Mer information om Driftinformation för Rakel


Kontakt:
Mats Hammarstam Mats.Hammarstam@msb.se