Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Rakel på FLISA-kongress i Norrköping

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2012-08-21 kl. 15:04
Den 11-13 september är det FLISA-kongress på Louis de Geer i Norrköping. Eva Fellenius, projektledare i Stockholms Läns Landsting, berättar om sina erfarenheter av Rakel i seminariet ”Vid allvarlig händelse räcker det inte att Rakel endast är en ambulanskanal”. Representanter från MSB:s Rakelverksamhet kommer också att finnas på plats.

Seminariet äger rum den 11 september klockan 11.00-11.30 i Saab-salen: Foto på Eva Hellenius. Från Locums bildarkiv

 

Vid allvarlig händelse räcker det inte att Rakel endast är en ambulanskanal

Istället för att se Rakel som ett radiokommunikationssystem bara för ambulanssjukvården har Rakel utvecklats till ett centralt IT-system som utgår från hela verksamhetens behov på Stockholms läns landsting.

 

Eva Fellenius, projektledare i SLL, tar upp win win och effektiviseringar som landstinget ser genom denna utveckling. Fokus för årets FLISA-kongress är samverkan i såväl vardag som vid den allvarliga händelsen.

 

Har du frågor och vill boka ett möte med någon av våra kundansvariga på plats?

Kontakta carin.malmberg@msb.se eller lars.berzell@msb.se.

 

Vi håller till i monter 22.

 

Läs mer om FLISA-kongressen

 

Foto: Locums bildarkiv

 

Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se