Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Rakel på Brand 2012

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2012-04-19 kl. 15:27
Rakelverksamheten vid MSB deltar på konferensen Brand 2012 som äger rum den 22-24 maj i Uppsala. Temat för årets mässa är ”När ord blir handling”. I MSB:s monter har vi som ledmotiv Ledning och samverkan i Räddningstjänsten.
Logotype för Brand2012Välkommen att besöka oss i  MSB:s montrar, nr 11 och 17.
 
Anita Galin, projektledare och Hans Ignell, funktionsansvarig på MSB:s Rakelverksamhet finns på plats för att berätta mer om nationella Riktlinjer för samverkan i Rakel och handboken för Rakel.
 
Du får också möjlighet att träffa Evert Enblom som är kundansvarig för Rakel. Vill du boka en tid med Evert?
Kontakta honom gärna på e-post: evert.enblom@msb.se.
 
Sista anmälningsdag för att delta på konferensen är den 23 april.
 
BRAND-konferensen arrangeras varje år av Föreningen Sveriges Brandbefäl (SBB) och Brandskyddsföreningen. Konferensen vänder sig till anställda och förtroendevalda i kommuner som är verksamma inom området skydd mot olyckor. Syftet med konferensen är att stimulera utveckling av det kommunala säkerhetsarbetet genom att erbjuda möten mellan människor, utbyte av erfarenheter och ny kunskap.
 
Välkommen!
 
 

Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se