Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Rakel nu tillgängligt för testning i Jämtland, Västerbotten och Norrbotten

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2010-07-01 kl. 11:27
Sedan en tid tillbaka är radiofunktionaliteten påslagen för samtliga byggda basstationer i området i utbyggnadsetapperna 6 och 7 för Rakelsystemet, det är Jämtlands, Västerbottens och Norrbottens län.
Områdena är fortfarande under utbyggnad vilket gör att testverksamhet och trimning av nätet pågår kontinuerligt. Siter kan stängas av kortare och längre perioder och sker alltid oannonserat under arbetena.
 
Under tiden är det dock fullt möjligt att använda nätet i testsyfte. Full funktionalitet avseende täckning och funktioner kan dock inte garanteras.
 
Etapperna är inte i operativ drift vilket innebär att det inte finns driftövervakning , felavhjälpning eller möjlighet att felanmäla eller få information om driftstatus för området. Driftleverantören har inget åtagande att ta emot frågor om funktionen i dessa områden.
 
Etapp 6 och 7 tas i operativ drift under fjärde kvartalet 2010.
 
 

 
Kontakt:
No such user