Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Rakel i skarp drift i Östergötland och Blekinge län

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2010-10-28 kl. 16:47
Rakel är ett viktigt verktyg för att samordna beredskapen regionalt och allt fler länsstyrelser ansluter till Rakel. Nu är ytterligare två länsstyrelser igång – Östergötland och Blekinge.
Ett målmedvetet arbete har gett resultat och numera kan man inom länen använda Rakel på ledningsnivån. Dessutom använder landstingen Rakel i ambulanser och vid akutmottagningar. Andra självklara aktörer inom Rakel är polis och räddningstjänst. Och nu inriktar man sig även på övrig kommunal verksamhet.
 
Totalt är nu elva Länsstyrelser anslutna till Rakel: länsstyrelserna i Västra Götaland, Jönköping, Stockholm, Uppsala, Halland, Örebro, Kalmar, Kronoberg, Västernorrland, Blekinge och Östergötland. Samtliga länsstyrelser kommer på sikt att ansluta till Rakel.
 
 
Kontakt:
No such user