Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Rakel driftinformation i WIS blir länsindelad från den 3 november

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2016-10-12 kl. 08:49
I WIS publicerar vi all driftinformation om Rakel. Från och med den 3 november kommer driftinformationen att presenteras per län istället för dagens sex regionshändelser. Dessutom kommer det att finnas en händelse för information om nationella driftstörningar och planerade arbeten.

Vad innebär detta för dig som WIS-användare?

Framöver kommer du att få din driftinformation presenterad per län istället för per region i WIS. Du som prenumererar på regionshändelser via e-post/sms kommer automatiskt att få dessa per län, vilket innebär att du inte tappar någon information. Du har möjlighet att anpassa informationen till just det eller de län du är intresserad av.

När finns mer information?

Mer information kommer att publiceras i början av november på msb.se och i WIS. Du kan också kontakta WIS-supporten om du har frågor: Telefon 010-240 43 00, e-post wis@msb.se.

 För dig som vill ha tillgång till Rakel driftinformation i WIS

Här kan du läsa mer om hur du anmäler dig och får tillgång till driftinformationen.

Kontakt:
Jenny Levin Jenny.Levin@msb.se