Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Rakel - ny kontaktväg till Rakel kundstöd

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2019-04-10 kl. 10:45
I händelse av telefonistörningar kan Rakel kundstöd kontaktas via Rakel. Kontaktvägen är en reservrutin och för att ha möjlighet att använda den måste användarorganisationen först kontakta sin kundansvarig för Rakel för att få kontaktuppgifter och ta del av regelverk kring rutinen.

Om Rakel kundstöd inte går att nå på telefon på grund av exempelvis överbelastning av telefonnät, problem med 020-nummer eller problem med telefonilösningen hos kundstöd, alternativt hos användarorganisationen, kan Rakel användas som kontaktväg till Rakel kundstöd.

Börja med att kontakta kundansvarig

De användarorganisationer som vill ha möjlighet att kontakta Rakel kundstöd via Rakel måste på förhand kontakta sin kundansvarig som berättar mer om regelverk och lämnar ut kontaktuppgifter.

Kontaktuppgifter till kundansvariga för Rakel

Kontakta Rakel kundstöd via Rakel


Alla nyheter om Rakel

Mer om Rakel

Kontakt:
Emil Granström Emil.Granstrom@msb.se