Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Prova Rakels tjänster via mobilstationsleverantörer

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2010-04-16 kl. 13:54
Nu kan du som är intresserad av hur Rakel fungerar få hyra eller låna utrustning och prova några av Rakels tjänster. Denna möjlighet kallar vi för Demoabonnemang och du kan beställa det via någon av de mobilstationsleverantörer som säljer Rakelutrustning.
Med ett Demoabonnemang kan du prova Rakels tjänster som individsamtal, gruppsamtal, direktmod (motsvarande Walkie Talkie) och att sända textmeddelande.
 

Kontakta en mobilstationsleverantör för mer information

För att ta del av erbjudandet kontakta en mobilstationsleverantör. De ger er all information ni behöver om hur mobilstationerna och Rakels tjänster fungerar.
 

Anslutningsvillkoren uppdaterade

Med anledning av Demoabonnemangen är bilagorna Prislista och Drift- och tjänstespecifikationen uppdaterade. Ändringarna framgår av ändringsmeddelandet.
 

Läs anslutningsvillkor och ändringsmeddelande

Kontakt:
Kurt Andersson Kurt.Andersson@msb.se