Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Polisen i Lund vann fototävlingen ”Min Rakeldag”

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-10-09 kl. 12:52 | Uppdaterad:2017-11-06 kl. 10:07
Polisen i Lund har fotograferat bilden som röstades fram som besökarnas favorit i fotoutställningen ”Min Rakeldag” på Rakeldagen 2017. Bilden som visar ett barn som lutar sig mot en polisbil fick de röstande att tänka på trygghet, stöd och hopp för framtiden.

Nu är rösterna räknade i vår fototävling som började på Instagram och som avslutades som en fotoutställning på Rakeldagen på Älvsjömässan den 5 oktober. Flest röster fick bilden på det lilla barnet i röd overall och blå mössa som lutar sig mot en polisbil.

Vinnarbilden är fotograferad av Polisen i Lund med Instagramkontot @polisen_lund. Personerna som arbetar med @polisen_lund på Instagram vann förutom Rakelpresenter även tårta som de firade med under ett möte den 31 oktober.  

Stort grattis!

Några av besökarnas röster om vinnarbilden: "Polisen, ett stöd i vardagen för alla åldrar", "Trygghet för alla", "Kärlek", "Inger hopp för framtiden".

Vinnare av brandfiltar

Vinnare i utlottningen av brandfiltar från MSB är: Robert W (Kriminalvården), Jens G (Säters kommun) och Jan N (Eltel Networks). Grattis! Brandfiltarna har skickats till er med post.

Tack!

Vi vill även passa på och skicka ett stort tack till alla som var med och fotograferade sin Rakeldag och som sedan lät oss ställa ut bilderna i fotoutställningen och ett stort tack till alla hundratals besökare som såg utställningen och som var med och röstade!


#rakeldagen

Ett litet barn lutar sig mot en polisbil. Fotograferat av @polisen_lund

Vinnarbild foto: @polisen_lund


Fotoutställning på Rakeldagen 2017.Alla nyheter om Rakel

Mer om Rakel

Kontakt:
Marie Persson Marie.Persson@msb.se