Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Öppet för anmälan till årets Rakeldag - säker kommunikation för samhällsviktiga aktörer!

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2014-03-18 kl. 13:03
Nu är anmälan öppen till årets Rakeldag den 14 maj som hålls på Stockholmsmässan i Älvsjö. Rakeldagen är en dag för dig som är intresserad av Rakelfrågor och säker kommunikation för samhällsviktiga aktörer.

Fotomontage på RakelanvändareOavsett om du är en van användare, nyfiken nybörjare eller påverkas av Rakel i ditt arbete har Rakeldagen  något att erbjuda dig. Lyssna på intressanta seminarier, kläm och känn på den senaste tekniska utrustningen för Rakel hos våra utställare och mingla och utbyt erfarenheter med andra användare.

Rakeldagen bjuder även i år på många seminarier inom ett brett spektra av ämnen för att inspirera dig i ditt arbete med Rakel. Årets moderator är journalisten, nyhetsankaret och programledaren Lennart Persson.

I utställningen kan du bekanta dig med den senaste tekniska utrustningen som används i Rakel, få goda råd och klämma och känna på Rakelmobiler. I MSB:s monter kan du få svar på dina frågor om Rakel och andra stödverktyg för ledning och samverkan.

Ta del av programmet för Rakeldagen och anmäl dig här


Läs alla nyheter om Rakel

Läs mer om Rakel

Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se