Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Om samverkan med stöd av Rakel i ny antologi

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2011-08-19 kl. 16:37
I antologin Samverkan för säkerhets skull! ger Per Andersson, verksamhetschef för ambulanssjukvården i Uppsala län, konkreta exempel på hur kommunikativ samverkan mellan organisationer och myndigheter kan lösas och underlättas med hjälp av Rakel.

Utifrån olika scenarier som trafikolycka, ungdomsbråk, olycka på Mälaren och oväder beskriver Per Andersson hur kommunikationen med hjälp av Rakel kan gå till mellan olika inblandade organisationer och myndigheter.

Stimulera till diskussion och debatt om samverkan

Bild på antologin Samverkan - för säkerhets skull

Syftet med Samverkan för säkerhets skull! är att stimulera till diskussion och debatt om samverkan före, under och efter olyckor och kriser. Per Andersson, som skrivit kapitlet Om samverkan med stöd av Rakel, är en av de sjutton författare som bidrar med sina olika erfarenheter och kunskaper i boken.

Läs mer om antologin 

Läs mer om antologin Samverkan för säkerhets skull!

 

Beställ Samverkan för säkerhets skull! kostnadsfritt eller ladda ner boken i pdf-format

 


 

Läs alla nyheter om Rakel

 

Läs mer om Rakel

Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se