Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nu kan du lämna uppgifter till eventkalendern i formulär på webben

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-12-19 kl. 13:39
Nu kan du lämna uppgifter om planerade händelser och event i ett formulär på vår webb. Uppgifterna du lämnar är viktiga när vi planerar arbeten i Rakelnätet.

För att vi ska kunna planera och utföra projekt och arbeten i Rakelnätet så att dessa medför en så liten störning för er användarorganisationer som möjligt är det viktigt att vi känner till vilka evenemang som planeras där ni är verksamma. Uppgifterna läggs in i eventkalendern som administreras av Rakel kundstöd.

Fylls i snabbt och lätt

I webbformuläret fyller du snabbt och enkelt i uppgifter om en planerad händelse eller ett event. Det kan gälla övningar, konserter, sportevenemang, festivaler, marknader, demonstrationer, olika typer av firanden eller andra sammankomster.

Tänk på att om du gör bedömningen att några av uppgifterna är hemliga eller skyddsvärda så behöver du välja något av de kommunikationssätt som finns för detta.

Självklart går det fortfarande bra att även lämna uppgifter till eventkalendern via telefon eller mail. Då kan webbformuläret fungera som ett stöd för att se vilka uppgifter vi önskar få in.

Webbformulär för anmälan av planerade händelser och event

 


Läs alla nyheter om Rakel

Läs mer om Rakel

Kontakt:
Mia Fridström Mia.Fridstrom@msb.se