Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nytt ramavtal för Rakelprodukter klart

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2013-06-03 kl. 14:38 | Uppdaterad:2014-10-13 kl. 08:48
Från och med den 31 maj 2013 finns ett nytt ramavtal med fyra leverantörer av Rakelmobiler som statliga myndigheter, kommuner och landsting kan avropa ifrån.

Foto på hand som håller i penna. StockXchangeDe ramavtalade leverantörerna är:

  • Celab Communications AB
  • Swedish Radio Supply i Wermland Aktiebolag
  • TC Connect Sweden AB
  • Zodiac Sverige AB

Ramavtalet, som tecknats av Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet, heter Rakelprodukter och gäller till och med 30 november 2014 och med möjlighet till förlängning om maximalt ytterligare 30 månader. Avtalet ersätter det tidigare ramavtal som tecknats av MSB.
 
Ramavtalsområdet Rakelprodukter omfattar i huvudsak Rakelmobiler men även annan hårdvara och tekniska lösningar för Rakelsystemet går att avropa. Vidare är det möjligt att avropa tillbehör exempelvis hörsnäckor, monofoner, batteriladdare, installationssatser med mera. Det är även möljigt att avropa tjänster i form av exempelvis montering, programmering, planering och service.

Avropsform är förnyad konkurrensutsättning som innebär att alla leverantörer ska tillfrågas vid avrop. Det finns fördefinierade Rakelmobiler med ett takpris för att underlätta anskaffning.

Läs mer om ramavtalet Rakelprodukter och hitta kontaktuppgifter till leverantörer på Avropa.nu  

Ramavtalet innefattar inte KC-utrustning.

Kontaktuppgifter till leverantörer av KC-utrustning hittar du här

Foto: StockXchange


Kontakt:
Evert Enblom Evert.Enblom@msb.se
Sten Jansson Sten.Jansson@msb.se