Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nytt driftavtal för Rakel

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2014-03-31 kl. 15:14
Myndigheten för samhällsskydd och beredskap har i dag beslutat att teckna ett avtal med Teracom AB. Upphandlingen gäller drift, underhåll och kundstöd för Rakel.

Rakel är vårt nationella kommunikationssystem för samverkan och ledning som ska stärka samhällets krishanteringsförmåga och underlätta den dagliga kommunikationen hos organisationer som arbetar med ordning, säkerhet och hälsa.

Enligt 16 kap. 1 § LUFS gäller avtalsspärr under tio dagar från det att upphandlingsbeslut skickades elektroniskt till samtliga anbudsgivare. I upphandlingen råder därmed avtalsspärr till och med den 10 april 2014.

Kontraktets avtalstid löper på 7 år.

Eventuella frågor med anledning av detta tilldelningsbeslut besvaras av verksamhetschef Stefan Kvarnerås, 010-240 42 02 eller leverantörsstyrningsansvarig Cege Forsberg, 010-240 40 57.

Kontakt:
Stefan Kvarnerås stekv@msb.local