Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nyheter från Bravur- och CD-uppgraderingsprojekten

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2018-05-23 kl. 13:45
I Bravurprojektet är nu alla basstationer uppgraderade till Tetra System Release 7. Två äldre växlar håller på att bytas mot nya vilket medför kundpåverkan i fyra län.

Växelbytena kommer att innebära vissa störningar i Rakel vid ett flertal tillfällen. Arbetet beräknas vara klart före midsommar och berör Gävleborgs län, Uppsala län, Västmanlands län och Södermanlands län. För att inte missa viktig information är det viktigt att vara uppmärksam på den driftinformation som lämnas i WIS.

Basstationsutbytena av den äldre TB2-modellen till den nyare TB3-modellen fortgår enligt plan. Vecka 22 påbörjas basstationsutbyten i Kronobergs län.

I CD-uppgraderingsprojektet är alla växlar uppgraderade utom en. Uppgradering av den sista växeln är omplanerad till ett senare tillfälle.

 

Kontakt:
Anders Winkler Anders.Winkler@msb.se
Jessica Penther Ryttberg Jessica.PentherRyttberg@msb.se