Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nyhet – beredskapsabonnemang i Rakel

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2015-02-02 kl. 12:59
Nu finns möjlighet att beställa beredskapsabonnemang i Rakel. Det är ett är ett vilande grundabonnemang som tillfälligt kan aktiveras vid evenemang, övning eller under en kris för att förstärka kommunikationen under en begränsad tid.

Foto på räddningstjänstBeredskapsabonnemanget kan till exempel användas av en kommun eller ett landsting vid ett planerat evenemang eller en övning. Det kan också användas vid tillfälliga insatser då extra personal behöver sättas in.

Det aktiverade beredskapsabonnemanget har samma funktionalitet som ett vanligt grundabonnemang i Rakel. När beredskapsabonnemanget inte är aktiverat kan det användas som en walkie-talkie, i direktmod (DMO).

Läs mer om beredskapsabonnemang i RakelLäs alla nyheter om Rakel

Läs mer om Rakel

Kontakt:
Håkan Brood Hakan.Brood@msb.se