Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Ny regional TiB-talgrupp för ledningsfunktioner i Rakel

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2013-09-10 kl. 10:41 | Uppdaterad:2014-01-07 kl. 13:10
För att möjliggöra samverkan mellan Tjänsteman i beredskap (TiB)-funktioner och motsvarande funktioner på regional och lokal nivå i Rakel tar vi nu fram talgruppen Län TiB.

Talgruppen ska vara en larmtalgrupp tjugofyra7 för de organisationer som länsstyrelsen avgör i samråd. Talgruppen är en TiB-talgrupp och möjliggör samverkan mellan aktörer med ansvar för samhällsviktig verksamhet.

  • Län: Zzzz TiB
  • GSSI: 90RZ087

Eftersom talgruppen är avsedd för TiB-funktioner ska länets samverkansanalys redovisa vilka funktioner eller organisationsblock inom respektive organisation som ska ha talgruppen programmerad i Rakelmobilerna.

Talgruppen omfattar initialt användarorganisationerna Polisen, kommunal räddningstjänst, SOS Alarm, Försvarsmaktens regionala vakthavande befäl/säkerhetssamordnar-funktion, landstinget, länsstyrelsen och kommunerna.

Här finns dokument som samlar talgrupper för samverkan i Rakel

Publikationen nationella riktlinjer för samverkan i Rakel kommer vid nästa revidering att uppdateras med denna talgrupp.

Nationella riktlinjer för samverkan i Rakel


Kontakt:
No such user