Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nu kan du beställa Rakelhandboken

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2013-03-05 kl. 14:47
Rakelhandboken, som ger exempel på hur du kan använda Rakel i olika situationer, finns nu att beställa från MSB:s publikationsservice.
Rakelhandboken ger även en bakgrund till hur Rakel fungerar som Sveriges nationella kommunikationssystem både i vardag och kris.
 
Handboken är en handledning för dig som Rakelanvändare, men också för dig som är utbildare. Den kan användas som utbildningsmaterial där man kan välja ut kapitel för olika delar i en utbildning, eller som grund för att skapa eget organisationsspecifikt material.
Beställ eller ladda ner Rakelhandboken
 
Rakelhandboken - för dig som vill veta hur Rakelsystemet fungerar och används
Rakelhandboken ger exempel på hur du kan använda Rakel i olika situationer. Den ger även en bakgrund till hur Rakel fungerar som Sveriges...
Pris:
0,00 kr
Publikationsnummer:
MSB411
Antal
Ej i lager
 

Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se