Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nu finns driftinformation om Rakel i WIS-appen

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2018-01-24 kl. 13:52
MSB har tagit fram en ny version av WIS-appen som nu finns för nedladdning i app-butikerna. En av nyheterna i appen är att det nu går att läsa driftinformation om Rakel.

Andra nyheter i den senaste versionen innebär att man nu kan se sina bevakningar och att uppdelningen av händelselistan i olika typer av ytor överensstämmer med den indelning som finns i webbversionen av WIS 3.

I appen ser man nu alla olika typer av information, exempelvis lägesbilder och kartposter. Användarna kan också lägga till information i kartan, så som text och bild, exempelvis genom att skapa en kartposition baserad på var man för tillfället befinner sig.

Hämta WIS-appen

Den nya versionen av appen finns för gratis nedladdning i Apple App Store och Google Play och kommer inom kort även att finnas i Windows Store.

Ladda ner WIS-appen från Google Play

Ladda ner WIS-appen från Apple App Store

Klipp från WIS-appen över Rakel driftinfo samt kartpost

Nu går det bland annat att läsa driftinformation om Rakel och skapa kartposter i WIS-appen.


Läs alla nyheter om Rakel

Läs mer om Rakel

Kontakt: wis@msb.se