Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nu går det att beställa KC-utrustning direkt av leverantörer

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2010-06-14 kl. 11:12
MSB upphör i september 2010 med nytecknande av upplåtelseavtal för KC-utrustning. Sista dagen för beställning enligt nuvarande avtal är 2010-09-17.
De kunder som redan har tecknade beställningar och överenskommelser berörs inte av detta beslut.

Redan nu kan utrustning för kommunikationscentral som är godkänd av MSB beställas direkt av leverantörerna.
 
Mer detaljerad information och uppdatering av rutiner och listan Godkända produkter kommer att presenteras efter sommaren.
 
Utrustning som berörs återfinns i listan Godkända produkter (avsnitt 5, Godkända KC-applikationer), samt Prislistan (avsnitt 4.4, Prislista KC-siteutrustning, undantaget är artiklarna 1611, 1612, 1613 och 1620).
 
 

Abonnemangsbeställning görs fortsatt hos Rakel kundstöd

Beslutet att MSB ska upphöra med uthyrning av KC-utrustning påverkar inte beställningsrutiner för KC-abonnemang. Beställning och tecknande av KC-abonnemang samt inkopplings- och integrationsarbete görs fortsatt hos Rakel kundstöd.
 
 
Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se