Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nu är anmälan öppen till Rakeldagen 2012!

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2011-11-14 kl. 16:57
Rakeldagen den 25 januari är en mötesplats för dig som använder eller vill använda Rakel, vårt nationella kommunikationssystem. Årets tema är i vardag och kris med Rakel. Anmäl dig och dina kollegor redan idag.
Lär dig mer om Rakel. Få inspiration till hur din organisation kan ha nytta av Rakel. Se hur Rakel fungerar i både vardags- och krissituationer. I samverkan, internt och med andra.
 
Rakeldagen är ett tillfälle till att utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter. Här har du möjlighet att ställa frågor, få goda råd, gå på inspirerande seminarier och träffa kundansvariga på Rakel. Du får dessutom träffa mobilstationsleverantörer och andra utställare, klämma och känna på mobilstationer och testa hur Rakel fungerar.
 
Sist men inte minst – tävla i Det stora samspelet och lär känna andra användare.
 

 


 

Läs alla nyheter om Rakel

 

Läs mer om Rakel

Kontakt: