Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Möt Rakel på Mötesplats Samhällssäkerhet 24-25 november

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2015-11-10 kl. 11:12
På tisdag 24 november har vi bjudit in chefen för amerikanska FirstNet, T J Kennedy, att berätta om hur USA arbetar med etablering av ett rikstäckande bredbandsnät för samhällsviktiga aktörer. I MSB:s monter, D:12, finns tillfälle att möta kundansvariga för Rakel och lyssna på mikroföreläsning om nationella riktlinjer.

Seminarium 24 november:

Robust kommunikation för samhällsviktiga aktörer – kan USA visa vägen?

TJ Kennedy, chef för amerikanska FirstNet, berättar om arbetet med att etablera ett rikstäckande bredbandsnät dedikerat för public safety i USA.

I ett efterföljande samtal mellan T J Kennedy, MSB:s generaldirektör Helena Lindberg och Åsa Sundberg, VD och koncernchef för Teracom Boxer Group, diskuteras de utmaningar Sverige står inför vid utveckling av bredband för samhällsviktig verksamhet.

Seminariet genomförs på engelska.

Tid: 13:45-14:45
Plats: M2

Läs mer om MSB:s arbete med utveckling av framtidens kommunikationstjänster 

 

Mikroevent 24 november:

Nationella riktlinjer för samverkan i Rakel

Vi berättar om de nationella riktlinjerna för samverkan i Rakel som blivit uppdaterade och tydligare. För några veckor sedan publicerades en reviderad bilaga till riktlinjerna. Bilagan är resultatet av ett års arbete med att revidera och slå ihop de befintliga fyra bilagorna: Lokal, Regional, Nationell och Blå.

Här finns frågor och svar om de Nationella riktlinjerna för samverkan i Rakel

Tid:  11.05 – 11.15
Plats: I anslutning till MSB:s monter (D:12)

Mer information om Mötesplats Samhällssäkerhet

MSB:s seminarier och mikroevents på Mötesplats Samhällssäkerhet

Hela konferensprogrammet för Mötesplats Samhällssäkerhet

Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se