Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Många nya Rakelmedarbetare på plats i ny organisation

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2011-08-23 kl. 08:26
Den 1 mars i år omorganiserades Rakelverksamheten vid MSB då Rakelnätet var utbyggt i hela Sverige. Verksamheten fick ett nytt, mer användarorienterat fokus. Många nya kompetenser som då rekryterades finns nu på plats. Verksamheten har bland annat förstärkts med nya enhetschefer, kundansvariga, funktionsansvariga och kommunikatörer. Till enheten för affärsstöd har det rekryterats en partnerstrateg, en controller och en jurist.

Den 1 september börjar även en kommunikationsstrateg, en leverantörsstyrningsansvarig och en säkerhetshandläggare på Rakel.

Rekrytering pågår

Flera funktionsansvariga och en enhetschef för marknadsföring och kommunikation håller för närvarande på att rekryteras.

 

Sedan är Rakelverksamheten i det närmaste helt bemannad och har då kapacitet att få fler samhällsviktiga organisationer att ansluta sig till Rakel och att utveckla och förvalta Rakelsystemet på ett bra sätt. På så sätt kan Rakel stärka Sveriges krisberedskap och skapa ett tryggare samhälle med tryggare medborgare.

 

Mer information om omorganisationen av Rakel

 

Mer information och kontaktuppgifter till medarbetare på Rakel

 

Utannonserade tjänster på MSB, Rakel 

 


 

Läs alla nyheter om Rakel

 

Läs mer om Rakel

Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se