Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

MSB på Vitalis i Göteborg

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-04-21 kl. 15:14
MSB kommer att delta med två seminarier på konferensen Vitalis på Svenska mässan i Göteborg den 25-27 april.

Delta gärna på våra seminarier som är följande:

Trygg och säker kommunikation

I dag ställs höga krav på säker kommunikation och robusta system för överföring av information inom samhällsviktig verksamhet. Med framtidens nya arbetssätt och möjligheter kommer sjukvården att utföra mer och mer kvalificerade uppgifter pre hospitalt.

Birgitta Åberg kundansvarig på MSB - Rakel och ledningssystem kommer att ge olika exempel från verksamheter inom vården där Rakel används och säkerställer en trygg och säker kommunikation

Tid och plats: Torsdagen den 27 april klockan 14-14.30, A1

Hur ser hotbilden ut mot verksamheter och individer ur ett IT–perspektiv?

Hur skyddar vi oss mot hoten? Vilka krav ska ni ställa på era IT-leverantörer? Hur undviker vi som individer att bli den svaga länken i säkerhetskedjan.

Svante Nygren, berättar utifrån MSB:s erfarenheter från den obligatoriska IT-rapporteringen för myndigheter och från det operativa arbetet på CERT-SE.

Tid och plats: Torsdagen den 27 april klockan 10.30-11.15, A3/A4

Mer information om mässan och programmet


Alla nyheter om Rakel

Mer om Rakel

Kontakt:
Jeannette Labor Jeannette.Labor@msb.se