Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

MSB erbjuder kostnadsfri aktivering av beredskapsabonnemang under EU-valet i maj

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2019-04-02 kl. 11:19
För att stärka beredskapen under valet till Europaparlamentet den 26 maj erbjuder MSB kostnadsfri aktivering av alla beredskapsabonnemang i Rakel i samband med valet.

De användarorganisationer som har beredskapsabonnemang kan kostnadsfritt aktivera abonnemangen för att förstärka sin kommunikationsförmåga under tidsperioden 1 maj till och med den 31 maj 2019.

Ett aktiverat beredskapsabonnemang har samma funktionalitet som ett grundabonnemang i Rakel och används vanligtvis för att förstärka kommunikationen hos användarna under en begränsad tid, vid till exempel evenemang, övningar eller under kriser.

Anmäl till Rakel kundstöd om aktivering önskas

De användarorganisationer som önskar få sina beredskapsabonnemang aktiverade i samband med EU-valet ombeds kontakta Rakel kundstöd. Beställning av aktivering måste göras av behörig beställare eller behörig kontaktperson i Rakel och kan med fördel skickas till Rakel kundstöd med e-post.

Meddelandet ska innehålla följande uppgifter:

  • Kundnummer
  • Uppgift om vilka ISSI-nummer som ska aktiveras
  • Skriv att aktiveringen gäller "EU-valet 2019"

Skicka meddelandet till: kundstod.rakel@msb.se

För att säkerställa att abonnemangen aktiveras den 1 maj måste beställningarna nå Rakel kundstöd senast den 24 april.

Mer information om beredskapsabonnemang

Villkor för Rakelsystemet

Kontaktuppgifter till Rakel kundstöd

Kontaktuppgifter till kundansvariga för Rakel


Alla nyheter om Rakel

Mer om Rakel 

Kontakt:
Håkan Brood Hakan.Brood@msb.se