Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

GD Helena Lindberg talar vid paneldiskussionen om verksamhetskritisk kommunikation för aktörer inom PPDR (Public Protection and Disaster Relief)

MSB deltar på Critical Communications Europe i Köpenhamn

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-02-08 kl. 12:31
Idag talar MSB:s generaldirektör Helena Lindberg på Critical Communications Europe i Köpenhamn. Hon deltar i en paneldiskussion om verksamhetskritisk kommunikation för aktörer inom bland annat allmän ordning, säkerhet och hälsa.

Det finns ett stort internationellt intresse för hur svenska regeringen och myndigheter arbetar för att utveckla framtida kommunikationslösningar och tjänster för samhällsviktig verksamhet.

MSB deltar även i andra programpunkter. Flera handlar om det svensk-norska samarbetet för att sammankoppla svenska Rakel och norska Nödnett. I höstas invigdes sammankopplingen – som markerar första gången i världen som två nationella radiokommunikationssystem kopplas samman för att underlätta gränsöverskridande samverkan.

 

Programmet för Critical Communikations Europe i Köpenhamn 8-9 februari

Läs om MSB:s arbete med att utveckla framtiden kommunikationstjänster för samhällsviktig verksamhet

Läs om sammankopplingen mellan svenska Rakel och Norska Nödnett

 


 

Rakels startsida

Fler nyheter från Rakel

Kontakt:
Gunilla Georgsson Gunilla.Georgsson@msb.se