Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

MSB Rakel bjuder in till dialog med driftleverantörer och leverantörer inom mobilt bredband

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2012-09-27 kl. 08:00
MSB Rakel bjuder in leverantörer till dialog den 11 oktober 2012 klockan 13:00. Vi vill skaffa oss kunskap om leverantörsmarknaden inom drift, kundstöd och mobilt bredband. Vi söker leverantörer som stödjer oss i att utvecklas som operatör. Dessutom vill vi undersöka marknadens intresse inför kommande upphandlingar.

Informationsmötet kommer att hållas i centrala Stockholm på adress som anges vid anmälan.

Om Rakel

Rakel är Sveriges nationella kommunikationssystem för samverkan och ledning. Det har byggts ut i hela Sverige för att stärka samhällets krishanteringsförmåga och för att underlätta den dagliga kommunikationen hos organisationer som arbetar inom områdena allmän ordning, säkerhet eller hälsa. Myndigheten för samhällskydd och beredskap är Rakeloperatör.

Anmälan

Föranmälan krävs. Anmälan om deltagande görs till petter.lofgren@msb.se senast den 10 oktober 2012. I anmälan ska det framgå vilken organisation eller företag anmälan avser.

 

Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se