Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Locum fick upp Rakelanvändningen från noll till hundra

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2018-04-10 kl. 11:41
Locum är fastighetsförvaltare för Stockholms läns landsting och sköter förvaltningen av vårdfastigheter, däribland ett 30-tal sjukhus. I dag använder Locums 180 drifttekniker Rakel för att kommunicera effektivt, men så har det inte alltid varit. Läs om hur Locum mötte motståndet och ökade Rakelanvändningen från noll till hundra.

Maja-Lena Gustafsson, säkerhetssamordnare LocumI artikeln: ”Locum fick upp Rakelanvändningen från noll till hundra” berättar säkerhetssamordnare Maja-Lena Gustafsson om vilka de största utmaningarna varit och hur man tagit sig an dessa.

”Efterhand som användandet av Rakel ökade och syftet tydliggjordes så märkte vi att de praktiska klagomålen, så som att Rakel kändes klumpig, helt försvann.” 

Maja-Lena Gustafsson, säkerhetssamordnare Locum


Alla nyheter om Rakel

Mer om Rakel

Kontakt:
Lars Berzell Lars.Berzell@msb.se