Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Lär dig mer om Rakelsystemet – på utbildning och seminariedag den 5 oktober

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2016-06-27 kl. 16:10
I nära anslutning till Rakeldagen erbjuder vi två parallella halvdagsaktiviteter som syftar till att ge fördjupad kunskap om Rakelsystemet och hur man använder det på ett effektivt sätt. En utbildning, som riktar sig till exempelvis sambandsansvariga, och en seminariedag som riktar sig till ansvariga för Rakel i en organisation, som exempelvis förvaltare eller systemägare.

Aktiviteterna pågår parallellt den 5 oktober mellan klockan 10.00 och 14.30 på Nordic C Hotel i Stockholm. Väkommen att anmäla dig!

Dagen efter, den 6 oktober, hålls den årliga Rakeldagen, på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Utbildning om Rakelsystemet – för dig som vill fördjupa din kunskap och använda systemet på ett effektivt sätt – information och anmälan

Seminariedag om Rakelsystemet – för dig med ansvar för Rakel i din organisation – information och anmälan

Rakeldagen 2016 - information och anmälan


Alla nyheter om Rakel

Mer om Rakel

Kontakt:
Urban Rönnqvist Urban.Ronnqvist@msb.se