Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Länsstyrelsedagar 4-5 maj 2011

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2011-04-19 kl. 14:13
MSB bjuder in representanter från alla länsstyrelser i Sverige till två dagar om ledning och samverkan.
Den första dagen handlar om ledningssystem och beslutstöd och den andra dagen ägnas helt åt Rakel. Syftet med konferensen är att ge kunskap och inspiration till dem som arbetar med dessa frågor på länsstyrelsenivå.

På agendan den första dagen står bland annat länsstyrelsernas ledningsplatser, avveckling av länsradionäten, satellitbilder och EU-samarbete, MSB:s verktyg WIS, LUPP och RIB.
 
Den andra dagen handlar till exempel om länsstyrelseuppdraget för Rakel, vilket stöd MSB kan ge i samband med Rakelinförande, samverkanstalgrupper för ledningsplatser, kärnkraftsberedskap och tjänsteman i beredaskap (TiB).
 
Konferensen äger rum på Quality Airport Hotel Arlanda.
 
 
Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se