Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Valborgsfirande i Stadsparken i Lund. Foto: Patrik Isolehto

Kom ihåg att anmäla planerade evenemang

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2018-04-10 kl. 16:52
”Piteå dansar och ler” och ”Svenska Rallyt”, vad har de gemensamt? Evenemangen har båda anmälts som planerade evenemang i det formulär som finns på MSB:s webbplats. Uppgifterna tas emot av Rakel kundstöd och är värdefulla när vi planerar arbeten i Rakelnätet.

I webbformuläret kan du anmäla en planerad händelse eller ett event i din egen organisation eller i samhället, när det är av största vikt att Rakel fungerar fullt ut - såsom övningar, konserter och sportevenemang. På så sätt finns en större möjlighet för oss att se till att Rakels driftsäkerhet maximeras genom att till exempel planera in underhåll på andra tider.

Tänk på att om du gör bedömningen att några av uppgifterna är hemliga eller skyddsvärda så behöver du välja något av de kommunikationssätt som finns för detta.

Webbformulär för anmälan av planerade händelser och event

Välkommen att skicka in era uppgifter!


Alla nyheter om Rakel

Mer om Rakel

Kontakt:
Mia Fridström Mia.Fridstrom@msb.se