Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Alias – Nu tar vi bort inträdes- och aktiveringsavgifterna

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-05-08 kl. 09:00
Alias, tilläggstjänsten för rollbaserad inloggning i Rakel, har sedan den 28 april en ny prissättning. Inträdesavgifterna och engångsavgiften för aktivering har tagits bort.

– Vi har sett ett intresse för tjänsten men den har inte använts så flitigt som vi trodde. Kostnaden för investeringen är redan tagen och vi hoppas att en prissänkning kan göra att de som tidigare varit intresserade av tjänsten men tvekat, vill testa den nu, säger Håkan Brood, enhetschef på verksamheten för Rakel och ledningssystem på MSB.

Med Alias kan en roll i verksamheten alltid nås på samma nummer oavsett vem som för tillfället innehar rollen. Exempel är en tjänsteman i beredskap eller en jour som kan bemannas av olika personer vid olika tidpunkter.

Den nya prissättningen innebär att kunderna endast betalar en kvartalsavgift på 450 kronor.

Läs mer om Alias


Alla nyheter om Rakel

Mer om Rakel

Kontakt:
Håkan Brood Hakan.Brood@msb.se