Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Inspiration och kunskap på Rakeldagen och utbildningsdag 5 och 6 oktober

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2016-03-11 kl. 13:07
Rakeldagen i Älvsjö är en uppskattad dag om säker kommunikation mellan medarbetare inom samhällsviktiga verksamheter. En dag att nätverka, utbyta erfarenheter, gå på intressanta seminarier och träffa utställare. I anslutning till Rakeldagen kommer vi även att ha utbildningar om Rakel för dig som vill lära dig mer.

Nytt för i år är att vi den 5 oktober erbjuder utbildningar i Rakel för dig både för den ovana och vana. Den riktar sig till dels till dig som har lite kunskap om Rakelsystemet men vill lära dig mer, och dels till dig som arbetar eller kommer arbeta som förvaltare, systemägare, administratör för Rakel i din organisation.

Boka in dagarna i din egen kalender redan nu. Mer detaljerad information och anmälan kommer senare.

Här kan du läsa om förra årets Rakeldag


Läs alla nyheter om Rakel

Läs mer om Rakel

Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se