Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Information från Bravurprojektet inför Tetra System Release 7.4

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-06-29 kl. 14:35
Till hösten med start den 20 augusti kommer Rakel att uppgraderas till Tetra System Release 7.4. Detta kommer tidvis innebära påverkan för användarorganisationerna.

Bravurprojektet vill vänligen påminna alla användarorganisationer om att prenumerera på Rakel driftinformation i WIS för information om var och när påverkan kommer att ske.

Utrustning och applikationer

Utrustning och applikationer som redan är godkända att anslutas i Rakel kommer också att vara godkända att användas i TSR7.4. Systemet och dess gränssnitt har en bakåtkompabilitet för de två senaste systemversionerna. Ett nytt godkännande för befintlig utrustning och applikationer i Rakel är således inte nödvändig.

Nya produkter och mjukvaror ska genomgå sedvanliga tester innan godkännande för användning i Rakel kan bli aktuell.

Testbädden öppen

För de användare som önskar testa sina produkter i testmiljö finns möjlighet att boka tid i testbädd hos Teracom för tester fram till slutet av september 2017.

Basstationsutbyten i augusti

Vecka 34 återupptas arbetet med basstationsutbyten i Stockholmsområdet. Alla arbeten kommer att aviseras i WIS enligt rutin.

Läs om hur man bokar tid i testbädden

Godkänd utrustning och applikationer för Rakel


Alla nyheter om Rakel

Mer om Rakel

Kontakt:
Anders Winkler Anders.Winkler@msb.se
Jessica Penther Ryttberg Jessica.PentherRyttberg@msb.se