Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Inför Rakel vid ledningsplatser med krisberedskapsanslaget (2:4)

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2011-03-01 kl. 09:33
MSB stödjer aktörer som leder, samordnar, samverkar och informerar vid allvarliga olyckor och kriser. Syftet är att stärka ledningsförmågan på flera olika nivåer: lokalt, regionalt och nationellt.
Stödet ges både i form av teknisk rådgivning och med ekonomiska bidrag. MSB finansierar till exempel Rakelutrustningen vid länsstyrelsernas ledningsplatser och har möjlighet att ge stöd till landstingens ledningsplatser och kommunala ledningsplatser med upp till 50 procent av investeringskostnaderna. 
 
Detta innebär att man numera kan söka bidrag från krisberedskapsanslaget (anslag 2:4) för att investera i Rakel på ledningsplatser.
 
Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se