Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Inbjudan till larmseminarium om nationell larmstruktur vid kärnteknisk olycka

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2014-03-21 kl. 15:42 | Uppdaterad:2014-03-21 kl. 15:43
MSB och SOS Alarm bjuder tillsammans med Länsstyrelsen i Kalmar, Halland och Uppsala in till seminarium om nationell larmstruktur vid kärnteknisk olycka den 8 april i Uppsala. Seminariet vänder sig i första hand till de som är nationella aktörer vid kärntekniska olyckor.

Syftet är att ge er möjlighet att påverka arbetet med en nationell larmstruktur. Målet med arbetet är att ge förutsättningar för att effektivisera larmkedjor och teknik för det.

Arbetet med en generisk larmstruktur genomförs av MSB och SOS Alarm tillsammans med Länsstyrelsen i Kalmar, Halland och Uppsala. Vi bjuder därför tillsammans in till dialog mellan myndigheter som arbetar med beredskap vid kärntekniska olyckor. Syftet är att ge er möjlighet att påverka arbetet med en nationell larmstruktur. Målet med arbetet är att ge förutsättningar för att effektivisera larmkedjor och teknik för det.

Seminarieprogram (pdf, nytt fönster)

Program och mer information om larmseminariet (pdf, öppnas i nytt fönster)

Larmseminarium 8 april - program och anmälan

Kontakt:
Mikael Korhonen Mikael.Korhonen@msb.se