Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Höstens möten i Rakel Användarforum

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2011-08-22 kl. 11:11
Den 1 september och 3 november hålls höstens möten i Rakel Användarforum. För att ta del av vad som diskuteras i Användarforum eller för att lyfta upp en specifik fråga kan du som Rakel-användare vända dig till representanten för din organisation.
Syftet med Användarforum är att säkerställa en långsiktig och strategisk utveckling av Rakel och ta till vara användarnas önskemål om utveckling av nya och befintliga tjänster.
 
I forumet ingår bland annat representanter från de största användarorganisationerna och användargrupperna som till exempel Försvarsmakten, Kriminalvården, Kustbevakningen, Rikspolisstyrelsen, Räddningstjänst Syd, SOS Alarm, Svenska kraftnät, Sveriges Kommuner och Landsting, Trafikverket och Tullverket.
 
 

 

Läs alla nyheter om Rakel

 

Läs mer om Rakel

Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se