Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Håkan Brood ny enhetschef för marknadsföring och kommunikation av Rakel

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2012-02-27 kl. 09:16
Den 1 mars 2012 tillträder Håkan Brood som ny chef för enheten för marknadsföring och kommunikation vid MSB:s Rakelverksamhet. Berith Elgbro som fungerat som tillförordnad enhetschef återgår därmed till att bli kundansvarig på heltid.
Foto på Håkan BroodHåkan Brood kommer närmast från Compatec där han arbetat som försäljningschef. Dessförinnan har han en bakgrund som försäljningschef på SOS Alarm.

- Jag är naturligtvis jätteglad att ha fått det här jobbet. Om mitt och mina medarbetares arbete kan göra att radiokommunikationen för polis, räddningstjänst, ambulans och andra samhällsviktiga aktörer blir effektivare anser jag att det är mycket positivt. Vi har ett viktigt arbete med ett tydligt mål. Jag hoppas att vi tillsammans skall kunna utveckla effektiva och bra processer och metoder som gör att vi blir ännu bättre, säger Håkan Brood.
 

 

Läs alla nyheter om Rakel

 

Läs mer om Rakel

Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se