Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Glöm inte uppdatera behörig kontaktperson/beställare för Rakel

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2015-11-12 kl. 13:48
Varje kund i Rakel har en eller flera behöriga beställare och kontaktpersoner. Det är viktigt att hålla dessa uppdaterade för att viktig information om Rakel ska komma till rätt person. Men också för att exempelvis kunna göra beställningar eller avaktivera Rakelmobiler.

Tänk också på att ta bort gamla behöriga beställare/kontaktpersoner som inte längre jobbar med Rakel i din organisation.

Vem kan göra vad i kontakt med Rakel kundstöd?

  • Behörig beställare kan beställa och säga upp abonnemang och tilläggstjänster samt lägga till och ta bort behöriga kontaktpersoner.
  • Behörig kontaktperson kan aktivera och avaktivera Rakelmobiler
  • Alla användare kan anmäla fel och driftstörningar (återkoppling sker till den behöriga kontaktperson som angivits vid felanmälan)

Hur gör jag?

För att lägga till, ändra eller ta bort en behörig kontaktperson/beställare använd Blankett för behörig kontaktperson/behörig beställare (R3), som finns på sidan Blanketter.

Blanketter


Läs alla nyheter om Rakel

Läs mer om Rakel

Kontakt:
Mia Fridström Mia.Fridstrom@msb.se