Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Gamla samverkanstalgrupper i Rakel tas bort

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2015-01-28 kl. 12:46
De samverkanstalgrupper som inte omfattas av Nationella riktlinjer för samverkan i Rakel kommer att tas bort. Detta kommer att ske den 15 mars 2015. Därefter kommer alla samverkanstalgrupper som omfattas av riktlinjerna att placeras i block 90, som är det block som är avsett för samverkan.

Bakgrund till beslutet

I Rakels begynnelse skapades ett stort antal lokala samverkanstalgrupper utan ett nationellt perspektiv. Numera finns de nationella riktlinjerna för samverkan i Rakel, och de talgrupper som är avsedda för samverkan ska tas fram utifrån dem. Riktlinjerna har tagits fram i ett omfattande projekt där Rakels användarorganisationer gemensamt har beslutat vilka talgrupper som ska användas för samverkan. Därför har MSB, som skapar och förvaltar talgrupperna, beslutat att ta bort de tidigare lokala samverkanstalgrupperna. För framtida samverkan hänvisar MSB till de nationella riktlinjerna.

Nationella riktlinjer för samverkan i Rakel

Har du några frågor?

Kontakta Sven Morin


Läs alla nyheter om Rakel

Läs mer om Rakel

Kontakt:
No such user