Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Fotografera din arbetsdag med Rakel!

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-08-30 kl. 09:17
Hjälp oss att visa vilka ni Rakelanvändare är och var med i vår fototävling på Instagram! Några av bilderna kommer att ställas ut på Rakeldagen 2017 där besökarna röstar fram sin favoritbild. En god tårta, Rakelpresenter och äran kan bli er!

Rakel används dygnet runt, årets alla dagar. Över 70 000 Rakelabonnemang används av medarbetare i organisationer inom samhällsviktig verksamhet i Sverige i dag.

Varje dag är en Rakeldag och vi vill veta hur din dag ser ut! Ta en bild från din arbetsdag med Rakel och publicera bilden på Instagram. Tagga bilden med #rakeldagen

Vi kommer att välja ut 10-15 bilder som vi sedan ber om upphovsmännens medgivande att visa för besökarna på Rakeldagen 2017 som äger rum på Stockholmsmässan den 5 oktober.

Fotoutställningen, skapad av bilder från er användare, hoppas vi ska spegla vilka ni är och visa den stora mångfald av organisationer som använder Rakel som kommunikationssystem. Besökarna på Rakeldagen kommer också under dagen att få en chans att rösta på den bild de gillar mest eller den bild som kanske berör dem extra mycket.

Fotografen till vinnande bild belönar vi med en tårta att bjuda arbetsgruppen på, Rakelgåvor och mycket kärlek. Så fotografera din dag och tipsa gärna dina kollegor!

Publicera bilderna på ditt eller din organisations Instagram-konto senast den 25 september 2017, och glöm inte att tagga #rakeldagen

Räddningstjänst och sjukhus använder Rakel

Foto: Johan Eklund (toppbild t.v.) Foto: Thomas Henrikson (toppbild t.h. och bild nedan t.h.) Foto: Karin Meibrink (bild nedan t.v.)

Tävlingsinfo: Om din bild visar människor kommer vi att vilja stämma av så att den som är avbildad godkänner att vi ställer ut bilden på Rakeldagen. Fotografen till den bild som fått flest röster kommer att kontaktas senast vecka 42. MSB:s personal är också Rakelanvändare och är varmt välkomna att använda taggen. Dock kommer deras bilder, om det blir aktuellt, att visas utom tävlan. Bilder som publiceras av användare med dold Instagram-profil kan inte medverka i tävlingen. Vid frågor eller synpunkter kontakta gärna marie.persson@msb.se


Alla nyheter om Rakel

Mer om Rakel

Kontakt:
Marie Persson Marie.Persson@msb.se