Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Förvaltningsgruppen för gränsöverskridande samverkan är igång

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-08-29 kl. 09:38
Det första, konstituerande mötet med NOSE SAM inom ramen för gränsöverskridande samverkan hölls den 23 augusti på Arlanda.

Förvaltningsgruppen NOSE SAM består av deltagare från de största användarorganisationerna i Sverige och Norge samt MSB och DSB. Gruppen ska hantera frågor som rör samverkan, metoder och riktlinjer för den gränsöverskridande samverkan i Nødnett och Rakel. På mötet i augusti behandlades framför allt hur gruppen ska arbeta och med vilken typ av frågor.

Nästa fysiska möte är planerat till februari 2018 och kommer att hållas i Norge. Mer information om arbetet i NOSE SAM kommer att läggas på msb.se


Alla nyheter om Rakel

Mer om Rakel

Kontakt:
No such user