Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Förfrågan om information (RFI) om kommunikationslösning

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2016-01-22 kl. 14:37 | Uppdaterad:2016-01-28 kl. 13:55
MSB har i regeringsbeslut II:28 fått i uppdrag att i samråd med Polismyndigheten och Försvarsmakten beskriva vilka behov aktörer inom allmän ordning, säkerhet, hälsa samt försvar har av mobil, IP-baserad kommunikation.

För att kunna göra en kvalificerad bedömning avseende drifts- och investeringskostnader för ett dedikerat nät och/eller hybridlösning har MSB för avsikt att gå ut med en RFI (Request For Information). Denna RFI utgör inget åtagande från MSB:s sida, det vill säga MSB är inte skyldig att genomföra en upphandling i anslutning till eller efter denna RFI.

Förfrågningsunderlaget förväntas klart under vecka 5 och vi förväntar oss svar under vecka 7.

(Tidpunkt för förfrågningsunderlag och svarstid har senarelagts från vecka 4 respektive vecka 6 sedan denna nyhet ursprungligen publicerades.)

Skicka e-post till Per Melin på MSB (Per.Melin@msb.se) för att få förfrågningsunderlaget skickat till er.

Information om Regeringens uppdrag till MSB att beskriva säkra kommunikationsbehov inom allmän ordning, säkerhet, hälsa och försvar 

Regeringsbeslutet II:28: Uppdrag om säker och tillgänglig mobil, ip-baserad kommunikation för aktörer inom allmän ordning, säkerhet eller hälsa samt försvar (Pdf)


Läs alla nyheter om Rakel

Läs mer om Rakel

Kontakt: