Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Förbättrat stöd för att analysera och planera kommunikation i Rakel

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2012-05-31 kl. 13:32
Nu har vi tagit fram ett förbättrat, mer pedagogiskt stöd till de organisationer som står inför att analysera och planera sin kommunikation i Rakel. Syftet är att förenkla anslutningsprocessen till Rakel. Stödet finns i form av två dokument: Så gör du en lednings- och sambandsanalys och Så fyller du i ett programmeringsunderlag.

- Det här är ytterligare ett steg till att göra det enklare för organisationer att planera sin kommunikation i Rakel. Vi strävar ständigt efter att förenkla anslutningsprocessen så arbetet slutar inte här, säger Tomas Lyckeborg, funktionsansvarig för Rakel på MSB.

Så gör du en lednings- och sambandsanalys

Dokumentet är ett stöd för att kartlägga din organisations kommunikationsbehov i Rakel och innehåller en steg-för-steg-instruktion hur man gör en analys.

Så fyller du i ett programmeringsunderlag

Detta dokument beskriver hur du fyller i ett programmeringsunderlag för Rakel. Dokumentet ersätter de tidigare Anvisningarna för operativ kommunikationsplanering, OKP.

 

Här finns stödet/dokumenten för att Analysera och planera kommunikation i Rakel

 

Så gör du en lednings- och sambandsanalys

 

Så fyller du i ett programmeringsunderlag 

Mer information

Har du några frågor om hur din organisation ska analysera och planera er kommunikation i Rakel?

 

Kontakta din kundansvariga kontakt på Rakel

 


Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se