Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Få viktig driftinformation om Rakel i WIS

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2016-04-15 kl. 11:23
För att ta del av viktig driftinformation om Rakel om planerat underhåll, uppgraderingar och driftstörningar måste du se till att ha en fungerande inloggning till WIS (webbaserat informationssystem) och att prenumerera på driftinformation till din e-post eller mobiltelefon.

Alla aktörer som har Rakel har rätt till att få driftinformation via WIS. Har din organisation inte tillgång till WIS kan ni registrera er som en ny aktör i WIS genom att fylla i nedanstående formulär.

Registrera dig som ny aktör i WIS

Logga in i WIS: http://www.swis.se

Ställ in så att du ser Rakel driftinformation på din startsida och att du får e-post/sms om uppdaterad driftinformation.

Mer information

Driftinformation om Rakel i WIS


Alla nyheter om Rakel

Mer om Rakel

Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se