Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

 Foto på kraftledning i solnedgång

Ett Rakelforum för energibranschen i oktober

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2012-06-28 kl. 09:07
MSB bjuder tillsammans med Svenska Kraftnät och Svensk Energi AB in till ett möte för energibranschen i Stockholm den 16-17 oktober 2012. Syftet är att diskutera branschens aktuella frågor, utbyta erfarenheter och vara en aktiv part i utvecklingen av Rakel.
En inbjudan kommer att gå ut till utvalda representanter.

– Det här blir elbranschens egna forum där man kan utveckla användningen av Rakel och ta del av andras erfarenheter för att kunna bli mer aktiv kravställare på MSB och teknikleverantörer. Allt för att få ut mer nytta av en säker kommunikation, säger Kurt Andersson Kundansvarig inom Rakelverksamheten.

Ta tillvara elbranschens behov av säker kommunikation

Under senaste månaderna har flera representanter inom energisektorn efterlyst ett Rakelforum. För att komma vidare med etablerandet av ett sådant forum bjuder MSB, Svenska Kraftnät och Svensk Energi AB nu in till ett första möte. På detta första möte ska den framtida formen för forumet diskuteras.

Syftet är att ta tillvara hela branschens behov av säker kommunikation, påverka utvecklingen av teknik och funktionalitet och öka förståelsen för vad tekniken kan erbjuda och de begränsningar som det innebär om inte metodiken utvecklas.
 
FOTO: StockXchange 
 

Kontakt: